Kuivalihakundi.com

Moro jengi!

Kuivalihakundi.com verkkokauppa on perustettu tammikuussa 2016. Sivuston tarkoitus on tarjota jengille suomalaisesta lihasta valmistettuja beef jerky tuotteita. Verkkokaupan kautta saat pienimmät paketit tilattua suoraan postitse kotiin naurettavan pienillä postituskuluilla, isommatkin tilaukset tulevat tarpeen tullen kotiovelle kuljetettuna.

Verkkokaupan perustaminen on lähtenyt täysin omasta tarpeesta. Ruska ilta parhaimmillaan vuonna 2010 istuessani tulilla pohjoisessa poronsydäntä puukolla vuollessa ei oikeastaan mikään voi olla paremmin. Kaikki kumminkin muuttui kun kaivoin sen jättitehtaiden työstämän kuivalihapussukan taskusta ja aloitin järsimään näitä mauttomia kengänpohjia yksitellen, silloin takaraivossa kuului kova huuto "KYLLÄ TIMO JUMALAUTA SÄ PYSTYT PAREMPAA!" ja siitä lähtien olen harrastellut kuivalihan duunaamista.

Vuonna 2014 Joulukuussa perustin ensimmäisen verkkokaupan Jerkku.net mikä oli täysin nimetty ensimmäisen tuotteen nimiin minkä kehitin. On kuitenkin tarkoitus laajentaa valikoimaa yhdestä tuotteesta isompaan kokonaisuuteen mikä kattaa useamman tuotteen, joten päätin perustaa uuden verkkokaupan www.kuivalihakundi.com. Verkkokaupan myötä tuotemerkki tulee olemaan Kuivalihankundi ja tuotteet tulevat Kuivalihakundin alaisuuteen.

Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa, suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella, toki meidänkin tuotteista löytyy "kengänpohjia" ja jänteitä niinku yleensäkin eläimessä on, mutta pystymme käsin seulomaan pahimmat pois etteivät ne päätyisi Teille rakkaat asiakkaat.

Parhain terveisin,

Timo Lahti / Dried Buddy Oy

Kuivalihakundi.com

timo@kuivalihakundi.com

 

 

Yhteydenotto

Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä
 

Postiosoite Dried Buddy Oy / Y-tunnus 2734326-5

Antaksentie 19 a 16
01510 Vantaa
Suomi

Nouto / Tuotantotilan osoite

Konetie 8

04300 Tuusula

Puhelin 045 127 2310
Yhteyshenkilö Timo Lahti
Sähköposti

info@kuivalihakundi.com

Osoite


 

Sovellus


Powered by Powered by