Chililihat

OIJOIJOI! Kasattiin teille tähän meijän Chilituotteet kategoria sivustolle kaikki meidän tuotteet mitkä sisältää chiliä! Oltiin sillai aika viisaita, että osattiin nimetä se näin selkeesti!

Meijän chilijerkythän koostuu aika pitkälti Poppamiehen chilisoosseista, meijän mielestä ne on ihan törkysen komeita ja helppo käyttää!

Tuotteet

Jerkku HaBa kuivaliha 150g
11,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.61 / 5
Jerkku HaBa kuivaliha 500g
34,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.67 / 5
Jerkku HaBa kuivaliha 2x500g
64,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.68 / 5
Jerkku Naga kuivaliha 150g
11,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.71 / 5
Jerkku NaGa kuivaliha 500g
34,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.80 / 5
Jerkku NaGa kuivaliha 2x500g
64,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.65 / 5
Jerkku Scorpion kuivaliha 100g
9,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.54 / 5
Ruusteri Sriracha 100g
9,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.66 / 5
Kunnon Sriracha-Sika! kuivaliha
9,90 27,90  sis. alv
Sweet Chili
Ruusteri Sweet Chili
9,90  sis. alv

Potkua löytyy joka lähtöön!

Meiltä kysytään tosi usein sitä että onks habanero jerky tulinen tai pystyykö mun anoppi syömään Sriracha kanaa ja tähänkin jos me vastataan ettei pysty niin samantien lävähtää kilon tilaus Srirachasta, ootte te semmosia veijareita!

Nää tulisuus jutut on siis ihan täysin jokaisen makumieltymyksistä kiinni, jotkut fiilistelee kuinka meidän äkäsimmästä Scorpionista maistais muka vielä jotain makuja, paskanmarjat se on vaan helevetin äkänen ja toisinaan tuntuu, että joillekin maitokin on liian tulista!

Jokaisesta lihasta kaikenlaisilla chileillä!

Me ollaan tehty kaikennäköisiä virityksiä eri lihoista, meiltä löytyy nautaa kahdella eri chilillä, kanaa löytyy Sriracha ja sweet chili maustettuna, Kunnon Sika tuoteperheestä löytyy niin ikään Srirachalla maustettua ja saksanhirveä löytyy cayennemurskalla höystettynä.

Chilipää vai tissiposki?

Ei sen väliä, molemmat on jees! Mut me pystytään antaa tällä meijän asteikolla sulle vähän osviittaa mikä chileistä meijän mielestä puree mitenkin ja kuka näistä repii päitä irti, yläpäätä ja alapäätä.

Kuiviksenville asteikko

Chicken jerky Sweet chili –

Beef jerky Habanero +

Wild jerky Saksanhirvi Cayenne ++

Chicken Sriracha +++

Kunnon Sriracha Sika +++

Beef jerky Nagajolokia ++++

Beef jerky Scorpion +++++++++

Tää asteikko on myös suuntaa antava ja toisinaan meijän Habanero voi olla vahvempaa kuin Wild jerky Saksanhirvi Cayenne tai Nagajolokia miedompaa kuin Sriracha, nää vaihtelut voi johtuu meidän paisteista, toisinaan paistit imee itseensä mausteet kuin sieni ja toisinaan ei. Chilimurskan vahvuuksissakin on eroja ja nämä johtuu täysin luontoäidin suunnitelmista ja siitä kuinka hän on päättänyt antaa chileille kasvukautta ja ruokkia näiden tulisten perkeleiden hedelmällisyyttä.

Hae tuotteita