Uusi uljas räätälöitävä lihalaatikko

No nyt on törkynen setti! Se o nimittäin meidän uusi uljas Räätälöitävä Lihalaatikko! Kymmenen pussia meiän vakiovalikoiman yheksästä ronskista mausta! Eli sä voit valita just sitä mitä ite haluut. Jos oot esimerkiks aivan hillitön chilipää niin läväytä Laatikkoon vaikka kymmenen pussia Jerkku Naga 50g kuivalihaa! Toki, jos haluut ihan perus Lihalaatikon, niin semmosiakin löytyy. Lihalaatikon hardcore-kuluttajille meillä on mahis tilata Lihalaatikko jatkuvana tilauksena kolahtaa sulle automaattisesti vaikka kerran kuussa! Tsekkaa alempaa vaihtoehdot.

Tuotteet

Lihalaatikko
39,90  sis. alv
Arvostelu tuotteesta: 4.75 / 5
Lihalaatikko jatkuvana tilauksena
39,90  sis. alv saatavilla jatkuvana tilauksena

Kuivalihaa suoraan rintataskusta!

Jumalauta, ulos kun lähetään niin sillon pitää tulla hiki! Tai sitten ei. Tärkeintä on viihtyminen. Mikäs siinä pitkin lenkkipolkuja kävellessä, kun voi kuivalihaa natustella suoraan rintataskusta. Tähän me suositellaan kyllä meijän 50g pusseja mitä löytyy meijän Lihalaatikosta!

Pitkän matkan nautiskelija

Tuppaako sulla matkat venähtämään välillä liian pitkiksi, ehkä jopa tahtomattaan? Oot kuule pakannu mukaan hernekeitot ja vähän voikkaria siihen kylkeen, lettujauhoista puhummattakaan, kaikkee täytyy olla! Siihen kuule vielä Kuivalihakundin 50g Jerkku Savu pussi tai pari niin voi taas yhden mettäpolun tallata sileeksi! Kuivaliha sopii vaikka lettutaikinan joukkoon laitettavaksi! Ja sitten meijän Porky Smokey BBQ 50g  me suositellaan suoraan sinne hernarin joukkoon. Ollaan tätä savusteltu vielä kuivaamisen jälkeen niin makua siitä kyllä löytyy törkysesti!

Juosten vai ryömien?

Ei sen väliä! Tärkeintä on se, että mennää kovaa, kropassa tuntuu ja sykkeet on yli 200! Sillon kun lenkkeillään niin lenkkeillään eikä tehä mitään muuta! Kyllä se on niin, että kovan rypistyksen jälkeen, kun kaikkensa on annettu niin tärkeintä on seuraavaan reeniin valmistautuminen, eli paikkaillaan kuivalihalla hikoiltuja suoloja pois kropasta ja himorepimisestä aiheutuneita kudosvaurioita lähetään täydentämään kuivalihasta saatavalla proteiinilla.

Hae tuotteita