Karhu Savu 50g kuivaliha

Pistettiin karhut lihoiksi ja niin syntyi speciaaliakin speciaalimpi kylmäsavustettu Karhun kuivaliha. Tää mehukas kuivaliha eli jerky on valmistettu laadukkaasta virolaisesta karhunpaistista.

Saatavuus: 6 varastossa

9,90  sis. alv

Karhu Savu 50g kuivaliha

Nyt on tullut aika juhlistaa kesän alkamista spessuakin spessummalla karhun paistista duunatulla kuivalihalla! Savustetun lihan ystäville tää savustettu karhun kuivaliha on suorastaan pakollinen kulinaristinen kokemus. Pistettiin lihat tietysti kunnon marinaadiin pöhisemään noin vuorokaudeks ennen kuivaamista ja sitten kylmäsavustettiin aidosti pyökillä. Ja miten tätä vois muuten kuvailla, ku että törkysen hyvä. Karhunlihan riistamainen ominaismakukin pääsee oikeuksiinsa tuhdista marinaadista huolimatta tai ehkä jopa sen ansiosta. Tää toimii meiä mielestä tosi hyvin niillekin, jotka ei riistaa muutoin syö. Ja aivan totaalinen suositus niille, jotka ei oo koskaan maistanut karhunlihaa. Tää on nimittäin todella  kokeilemisen arvonen juttu.

Raaka-aineena laadukas villinä elänyt karhu

Tää mehukas kuivaliha eli jerky on valmistettu laadukkaasta Virolaisesta karhunpaistista. Karhun liha tulee meille jalostettavaksi Tuusulaan Wotkinin riistateurastamosta, Adavere Meatilta. Adavere Meat sijaitsee Viron Adaveressa. Heiltä tuleva karhu on villinä elävää riistaa, minkä paikalliset metsästäjät ovat kaataneet. Adavere Meatin oma auto käy ottamassa kaadetun riistan kyytiin ja vie omalle riistankäsittelylaitokselle Adavereen.

Paino 0.05 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karhu Savu 50g kuivaliha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ainekset: karhun paisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, aito savu

Ingredienser: björnkött, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, rök

Jaa somessa

jerky himolastu smokey bbq
Jerkku Smokey BBQ Himolastu 700g kuivaliha
49,90  sis. alv
Savustettua ja bbq-soossilla maustettua mehevää kotimaista kuivalihaa himolastuna eli isona...
Saksanhirvi Cayenne kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevä saksanhirvenpaistista valmistettu, Poppamiehen Cayenne chilimurskalla maustettu terävähkö riista-jerky. 100g.
Saksanhirvi Original kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevää saksanhirvenpaistista valmistettua, original maustettua kuivalihaa. Saksanhirvenpaisti on virolaista laadukasta...
karhu kuivaliha 50g
Karhu Original 50g kuivaliha
9,90  sis. alv
Pistettiin karhut lihoiksi ja niin syntyi speciaaliakin speciaalimpi Original maustettu...
Arvostelu tuotteesta: 3.00 / 5

Hae tuotteita