Saksanhirvi Arctic Berries -kuivaliha 100g

Mehevää saksanhirven paistista valmistettua, puolukalla ja katajanmarjalla maustettua ja tuhdisti savustettua kuivalihaa. Saksanhirven paisti on virolaista laadukasta lihaa.

Saatavuus: 26 varastossa

14,90  sis. alv

Aah, mikä mehevä savuinen riistan maku. Kuivalihakundin Arctic Berries Red Deer, saksanhirven paistista valmistettu mehukas jerky! 

 Vapauta itestäs villi metsien mies tai nainen ja nappaa käteen Kuivalihakundin mehevä Arctic Berries Red Deer eli saksanhirven paistista valmistettu mehukas ronski kuivaliha. Me ollaan maustettu tää mm. puolukalla ja katajanmarjalla, sekä heitetty vielä hyväksi aikaa savustumaan. Aivan todella kermainen savun maku imeytyy ensin ikeniin, jonka jälkeen puolukka ja katajanmarja urakoi koko makuelämyksen kasaan todella tyylikkäällä tavalla. Katajanmarjan ja puolukan pieni hapokkuus leikkaa. Laita tää vaikka povariin metsästysreissun ajaks ja nappaile sieltä hiukopalaa. Eihän sitä tyhjin vatsoin kannata mettälläkään pyöriä.

Tsekkaa tästä nopeet speksit:

  • Ei tarvitse kylmäsäilytystä avattunakaan
  • Raaka-aineena laadukas virolainen villinä eläneen saksanhirven paisti
  • Noin vuoden säilyvyys
  • Kunnolla kylmäsavustettu, tuhdit savun maut 
  • Rouhea riistan maku, umami myös kivasti esillä
  • Gluteeniton ja lisäaineeton

Raaka-aineena laadukas villinä elänyt saksanhirvi. Mistä liha on kotosin?

Tää mehukas kuivaliha eli jerky on valmistettu laadukkaasta virolaisesta saksanhirvestä. Saksanhirvet tulevat meille jalostettavaksi Tuusulaan Votkinien riistateurastamosta, Adavere Meatilta. Adavere Meat sijaitsee Viron Adaveressa. Heiltä tuleva saksanhirvi on villinä elävää riistaa, minkä paikalliset metsästäjät ovat kaataneet. Adaveren Meatin suurin osa saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueella mistä Adavere Meatin oma auto käy ottamassa kaadetun riistan kyytiin ja vie omalle riistan käsittelylaitokselle Adavereen. Noin 90% saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueelta. Saksanhirvestä käytetään myös nimitystä punahirvi tai isokauris. Ja jos mietitte, että miksei me käytetä tässä suomalaista saksanhirveä, niin viimeiset Suomessa oleskelevat yksilöt metsästettiin pois jo joskus 1970 luvulla.

Puolukalla ja katajanmarjalla maustettu mehukas Saksanhirvi

Kuivalihakundin saksanhirvi on maustettu meidän perussoossipohjalla, johon päälle ollaan heitetty vielä hyvä määrä puolukkaa ja katajanmarjaa. Kaava on yksinkertanen: mausteet, eikä mitään ylimääräistä. Pohjana meidän perussoossille toimii gluteeniton soijakastike, josta irtoo kivasti makua ja suolaisuutta. Suola myös auttaa lihoja säilymään. Tän takia meidän lihoissa on noin vuoden käyttöikä eikä ne tarvii kylmäsäilytystä. 

Mikä ihmeen Wild Jerky?

Kuivalihakundin Wild Jerkyt on riistasta valmistettujen kuivalihojen uusi ja mahtava tuoteperhe, joka tulee pitämään sisällään useita eri makuvariaatioita ja riistalihoja. Me tiputellaan tasasen epätasasesti uusia makuja sitä mukaan kun saadaan tavaraa. Eli pysy kuulolla! Tulossa todella mielenkiintosia makukomboja ja yllätyslihoja. 

Säilyvyys

Lihat säilyvät noin vuoden valmistuspäivästä lähtien. Ne eivät vaadi kylmäsäilytystä avattunakaan, joten voit huoletta jättää pussukan vaikka taskuun odottamaan seuraavaa naposteluhetkeä.

Paino 0.100 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saksanhirvi Arctic Berries -kuivaliha 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuivattu saksanhirvenlihavalmiste.

Ainekset: saksanhirven paisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, puolukka, katajanmarja, aito savu. Voimakassuolainen.

Ingredienser: Kronhjort kött, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, lingon, enbär, rök. Kraftigt saltad.

Ingredients: red deer, gluten-free soy sauce (water, soy protein hydrolysate, salt), syrup, garlic, black pepper, cowberry, juniper berry, natural smoke. Extra salt.

Lihan alkuperämaa/origin of meat: Eesti/Estonia, Votkin/Advere meat

Jaa somessa

Jerkku Naga Garlic
Jerkku Naga Garlic 100g
9,90  sis. alv
Tulinen Jerkku Naga-Garlic 100g kuivaliha tuhdilla valkosipulikuorrutteella! Suomalaisesta naudan paahtopaistista...
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Beef jerky Original Vähemmän suolaa Kuivalihakundi
Beef Jerky Original 100g vähemmän suolaa kuivaliha
9,90  sis. alv
Antaa pirusti paukkuja päivään! Todella kätevä tapa pitää snackya matkassa!...
jerky himolastu smokey bbq
Jerkku Smokey BBQ Himolastu 700g kuivaliha
49,90  sis. alv
Savustettua ja bbq-soossilla maustettua mehevää kotimaista kuivalihaa himolastuna eli isona...
Saksanhirvi Cayenne kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevä saksanhirvenpaistista valmistettu, Poppamiehen Cayenne chilimurskalla maustettu terävähkö riista-jerky. 100g.

Hae tuotteita