Saksanhirvi Cayenne kuivaliha 100g

Mehevä saksanhirvenpaistista valmistettu, Poppamiehen Cayenne chilimurskalla maustettu terävähkö riista-jerky. 100g.

Saatavuus: 59 varastossa

14,90  sis. alv

Wild Jerky Cayenne Red Deer, terävä Cayanne chilimurskalla maustettu riista-jerky. 100g.

Kuivalihakundin Cayenne Red Deer eli saksanhirvenpaistista valmistettu mehukas kuivaliha. Me ollaan maustettu tää meidän perussoossin lisäks Poppamiehen cayenne chilimurskalla, joka tuo lihaan todella mukavan ja jopa hieman terävän poltteen. Tulisuus ei myöskään aikaile, vaan hyppää päin pläsiä jo ensimmäisistä purasuista lähtien. Ja kun jauhamista jatkaa, niin mehevä riistanmaku alkaa pikkuhiljaa hiipiä makunystyröihin. Kaiken kaikkiaan todella maukas keskitulinen riista-jerky kyseessä.

Tsekkaa tästä nopeet speksit:

  • Keskitulinen
  • Ei tarvitse kylmäsäilytystä avattunakaan
  • Raaka-aineena laadukas virolainen villinä eläneen saksanhirven paisti
  • Noin vuoden säilyvyys
  • Terävä polte. Poppamiehen Cayannchilimurskalla maustettu
  • Rouhea riistan maku, umami myös kivasti esillä
  • Gluteeniton, lisäaineeton

Raaka-aineena laadukas villinä elänyt saksanhirvi. Mistä liha on kotosin?

Tää mehukas kuivaliha eli jerky on valmistettu laadukkaasta virolaisesta saksanhirvestä. Saksanhirvet tulevat meille jalostettavaksi Tuusulaan Votkinien riistateurastamosta, Adavere Meatilta. Adavere Meat sijaitsee Viron Adaveressa. Heiltä tuleva saksanhirvi on villinä elävää riistaa, minkä paikalliset metsästäjät ovat kaataneet. Adaveren Meatin suurin osa saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueella mistä Adavere Meatin oma auto käy ottamassa kaadetun riistan kyytiin ja vie omalle riistan käsittelylaitokselle Adavereen. Noin 90% saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueelta. Saksanhirvestä käytetään myös nimitystä punahirvi tai isokauris. Ja jos mietitte, että miksei me käytetä tässä suomalaista saksanhirveä, niin viimeiset Suomessa oleskelevat yksilöt metsästettiin pois jo joskus 1970-luvulla. Sitä ennen niitä oli Suomessa ainoastaan istutettuna, tosin nykyään saksanhirviä on havaittu täkäläisissä mettissä myös joitakin yksilöitä, jotka ovat vaeltaneet muun muassa Ruotsista.

Mikä ihmeen Wild Jerky?

Kuivalihakundin Wild Jerkyt on riistasta valmistettujen kuivalihojen uusi ja mahtava tuoteperhe, joka tulee pitämään sisällään useita eri makuvariaatioita ja riistalihoja. Me tiputellaan tasasen epätasasesti uusia makuja sitä mukaa, kun saadaan tavaraa. Eli pysy kuulolla. Tulossa todella mielenkiintosia makukomboja ja yllätyslihoja.

Säilyvyys

Lihat säilyvät noin vuoden tekopäivästä lähtien. Ne eivät vaadi kylmäsäilytystä avattunakaan, joten voit huoletta jättää pussukan vaikka taskuun odottamaan seuraavaa naposteluhetkeä.

Lihojen ainesosat löydät ylempää ”ainesosat” välilehteä klilkkaamalla.

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saksanhirvi Cayenne kuivaliha 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuivattu saksanhirvenlihavalmiste. Ainekset: saksanhirvenpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, cayenne chilimurska (tuore cayenne (88 %), sokeriruokoetikka, suola), valkosipuli, mustapippuri. Voimakassuolainen.

Ingredienser: Kronhjort kött, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sockersirap, cayenne chilisås (färsk cayenne (88%), rörsockervinäger, salt) vitlök, svartpeppar kraftigt saltad.

Ingredients: red deer, gluten-free soy sauce (water, soy protein hydrolyzate, salt), sugar syrup, cayenne chilisauce (fresh cayenne (88%), sugarcanevinegar, salt) garlic, black pepper. Extra salt.

Lihan alkuperämaa/origin of meat: Viro/Estonia
Contact: info@kuivalihakundi.com / info@roughcutbeefjerky.com
Valmistaja/producent/producer: Dried Buddy Oy, Antaksentie 19 a 16 01510 Vantaa Suomi/Finland

Jaa somessa

Jerky Himolastu
49,90  sis. alv
Himolatu isoon nälkään! Kuivalihaa sen aidoimmassa muodossa Nautaa tai kanaa,...
Arvostelu tuotteesta: 4.84 / 5
Wild Jerky
Saksanhirvi Arctic Berries -kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevää saksanhirven paistista valmistettua, puolukalla ja katajanmarjalla maustettua ja tuhdisti...
Saksanhirvi Original kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevää saksanhirvenpaistista valmistettua, original maustettua kuivalihaa. Saksanhirvenpaisti on virolaista laadukasta...
Saksanhirvi Original kuivaliha 300g
39,90  sis. alv
Mehevää saksanhirvenpaistista valmistettua, original maustettua kuivalihaa. Saksanhirvenpaisti on virolaista laadukasta...

Hae tuotteita